Met Monk en O’Learys krijgt TT-Center er 5.500m² entertainment bij

Door Steven Vandeput op 2 oktober 2023, over deze onderwerpen: Hasselt

Het TT-Center kreeg er in één klap twee bijzondere troeven bij. De Nederlandse Boulderketen Monk en de Amerikaanse sportbar O’Learys zorgen voor twee gloednieuwe en originele concepten in het hartje van Hasselt. “De aantrekkingskracht van deze buurt gaat er sterk op vooruit. We geloven rotsvast in het succes van deze zaken,” aldus burgemeester Steven Vandeput en schepen van Lokale Economie Rik Dehollogne.

“Door de komst van deze twee nieuwe aantrekkingspolen wordt er meteen 5.500 m² winkeloppervlakte ingevuld. De sportbar O’Learys neemt daarvan de grootste hap in. Op 4.000 m² geven zij plaats aan 18 bowlingbanen, 8 pooltafels, 4 dartsborden, 40 arcadegames, de langste shuffleboard ter wereld (6,5m!), 7 karaokeboxen en - verspreid over de hele zaak - liefst 100 TV-schermen. Interactief en actief entertainment voor jong en oud. We zijn dan ook enorm tevreden met hun komst,” aldus schepen Dehollogne.

O’Learys gaat gelijktijdig open met Boulderzaak Monk, dat zich eveneens in het TT-Center vestigt. “Beide zaken zijn perfect complementair. Boulderen kan je het best vergelijken met muurklimmen maar dan zonder beveiliging. Als je valt, kom je neer op enorme dikke valmatten waardoor je dus comfortabel neerkomt. Vanaf 6 jaar kan je al een poging wagen. Er zijn verschillende niveauverschillen. Zowel ontspannend, als inspannend,” vertelt Dehollogne.

Burgemeester Steven Vandeput ontvangt beide zaken met open armen. “We proberen in Hasselt een optimaal klimaat te creëren waar ondernemers kansen kunnen grijpen. Deze twee attractiepolen zullen Hasselt nog meer op de kaart zetten. Er is écht voor ieder wat wils. Ik wens hen dan ook alle succes toe want hun succes zal ook uitstralen op de hele omgeving.”

 

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is