Z(w)ing in Hasselt op Vlaamse Feestdag

Door Steven Vandeput op 1 juli 2021, over deze onderwerpen: Hasselt

HASSELT – Op zondag 11 juli is het evenementenplein het decor voor Z(w)ing in Hasselt. Samen met het Feestcomité geeft het stadsbestuur hiermee de aftrap voor een zomer vol evenementen. Start: 13u30, einde: 18u30. De L&M Band, Loco Kids Disco, Gene Thomas en Bart Kaël treden op. Armand Schreurs praat het geheel aan elkaar.

 

Op het evenementenplein staat sinds vorige maand een volledig coronaproof uitgeruste eventlocatie opgesteld. De stad Hasselt biedt deze gratis aan voor verenigingen die in coronatijden een activiteit willen organiseren. Op zondag 11 juli, de Vlaamse Feestdag, organiseert het Feestcomité samen met de stad Hasselt, het muziekfeest Z(w)ing in Hasselt.  

 

Coronaproof

 

“Uiteraard verloopt alles volgens de coronavoorschriften. We kunnen 1000 bezoekers ontvangen. De inkom  is gratis maar iedereen moet zijn plaatsje aan tafel wel reserveren. Het publiek moet tijdens de optredens aan tafel blijven zitten. Dat kan zonder mondmasker,” aldus burgemeester Steven Vandeput, die zijn tafeltje al reserveerde. “Jazeker, op de Vlaamse Feestdag moet er gefeest worden. De programmatie loopt in de namiddag zodat we ook een jong publiek kunnen aanspreken. Onder meer de band Loco Kids Disco is speciaal voor hen voorzien. Maar uiteraard zijn alle leeftijden van harte welkom,” nodigt Vandeput iedereen uit voor een fijne namiddag. “Het is al te lang geleden dat we samen nog eens uit de bol konden gaan. Misschien wordt het wel de ideale opwarmer voor de finale van het EK?”

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is