Steven Vandeput toont zijn tattoo op ‘De dag van de Ondernemer’

Door Steven Vandeput op 20 november 2014

Een echte ondernemer plakt hem... de tattoo van het ondernemerschap. Steven Vandeput, kersvers Minister van Defensie en Ambtenarenzaken, heeft het ondernemerschap in het vel. Hij draagt hem. Hij toont hem op de “Dag van de Ondernemer” in de Versuz op vrijdag 21 november 2014.

Aan ondernemingszin en aan mensen die durven ondernemen, ontbreekt het ons de laatste decennia in Vlaanderen dikwijls, misschien wel te dikwijls. De minister, die zelf zijn strepen in het bedrijfsleven verdiende, wil het entrepreneurschip in Limburg aanmoedigen. "Wie de stap toch durft zetten verdient al onze steun. Want zij zijn de voedingsbodem voor een welvarend Vlaanderen morgen". Hij steunt dan ook graag het Unizo Limbug-iniatief op de “dag van de ondernemer”.

“Vandaag bestaat een 'dag' voor zowat alles: de Dag van de Jeugdbeweging, de Dag van de Klant, Secretaressedag... Elke derde vrijdag van november wordt vanaf nu de ‘Dag van de Ondernemer’. Een dag waarop het ondernemerschap en de ondernemers positief onder de aandacht moeten komen. Deze ‘Dag van de Ondernemer’ moet een nieuwe traditie worden, een dag waarop organisaties en instellingen initiatieven en acties opzetten rond ondernemerschap.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is